Es-zīmēju :)
Lapa 1 no 1 • Share •
Es-zīmēju :)
Kopš bērnības man patīk zīmēt...mākslas skolā gan neesmu gājusi, tāpēc nesodiet bargi!
Esat aicināti pievienot arī savus hobijus-ar ko nodarbojaties! Ja nav bildes-nekas-pastāsti par to!
Daži no maniem jaunākajiem zīmējumiem:
Par tēmu "zivs"

Cesvaines pils (2010.g. augusts)+dažas improvizācijas par tēmu-"aptaisītas fotošopā"
Oriģināls un ..................................... dažas improvizācijas

No indiešu kino:
Romantiska tēma:
...ne vienmēr pirms ko dari, ir iespējams apsvērt visus par un pret...dažkārt viss notiek pats no sevis...mēs to pat vēlamies, un nevis tāpēc, ka tā ir vienkārši iegriba, bet vālamies būt mīlēti, saprasti un atrasti...dažreiz mūsu vēlme tiek pārprasta, ar laiku izplēn un novīst...sak' ak ko ta nu es, gan jau kautkad būs labi, gan nolīdzināsies visas nesaskaņas, bet....ticībai, cerībai un mīlestībai ir jābūt abpusējai...tai jānāk no Sirds caur Dievišķo mīlestību, ne personīgām iegribām...vai tas tiek aizskalots ar lietu? vai iztvaiko no mitrā asfalta? Nē, to maigs tauriņš nes uz saviem spārniem pretīm TEV!

Un te daži no manas bērnības zīmējumiem:
Filma: "Love Love Love" (kad ieskenēšu, pielikšu oriģinālu, no kā nozīmēju)

Filma: "Nabago draugs" Govinda

Filma:"Diskodejotājs" Džimmijs ar mammu bērnībā

Mithuns Čakraborti-mana pirmā indiešu kino mīla
Filma:"Dejo Dejo" Mandakini

Esat aicināti pievienot arī savus hobijus-ar ko nodarbojaties! Ja nav bildes-nekas-pastāsti par to!
Daži no maniem jaunākajiem zīmējumiem:
Par tēmu "zivs"

Cesvaines pils (2010.g. augusts)+dažas improvizācijas par tēmu-"aptaisītas fotošopā"
Oriģināls un ..................................... dažas improvizācijas

No indiešu kino:
Romantiska tēma:
...ne vienmēr pirms ko dari, ir iespējams apsvērt visus par un pret...dažkārt viss notiek pats no sevis...mēs to pat vēlamies, un nevis tāpēc, ka tā ir vienkārši iegriba, bet vālamies būt mīlēti, saprasti un atrasti...dažreiz mūsu vēlme tiek pārprasta, ar laiku izplēn un novīst...sak' ak ko ta nu es, gan jau kautkad būs labi, gan nolīdzināsies visas nesaskaņas, bet....ticībai, cerībai un mīlestībai ir jābūt abpusējai...tai jānāk no Sirds caur Dievišķo mīlestību, ne personīgām iegribām...vai tas tiek aizskalots ar lietu? vai iztvaiko no mitrā asfalta? Nē, to maigs tauriņš nes uz saviem spārniem pretīm TEV!

Un te daži no manas bērnības zīmējumiem:
Filma: "Love Love Love" (kad ieskenēšu, pielikšu oriģinālu, no kā nozīmēju)

Filma: "Nabago draugs" Govinda

Filma:"Diskodejotājs" Džimmijs ar mammu bērnībā

Mithuns Čakraborti-mana pirmā indiešu kino mīla

Filma:"Dejo Dejo" Mandakini

Re: Es-zīmēju :)
Tā, draugos.lv redzēju, ka Indra zīmē ar krītiņiem ļoti skaisti! Ļoti gribētu, lai Tu, Indra, izliktu savus jaukos zīmējumiņus arī te-Mantigras forumiņā! Lūdzu!!!
Te bilžu ievietošana ir BEZMAKSAS un BEZIEROBEŽOJUMA!
Te bilžu ievietošana ir BEZMAKSAS un BEZIEROBEŽOJUMA!
Lapa 1 no 1